Qui Som

Als nostres centres Aural de Mataró i Barcelona, ​​trobaràs un equip de tècnics audioprotesistes amb més de 20 anys d'experiència on t'atendrem de manera propera, però professional.

 
Aural, Centros Auditivos en Barcelona
 

Revisarem la teva audició i t'escoltarem per poder-te aconsellar de la millor manera, perquè triïs la solució d'ajuda auditiva que s'adapti millor a la teva pèrdua auditiva, al teu estil de vida i al teu pressupost.

Una vegada adaptat amb la solució triada, t'acompanyarem per anar fent revisions i ajustaments periòdicament o sempre que ens ho demanis, d'aquesta manera anirem comprovant el funcionament correcte dels teus audiòfons i també anirem revisant l'estat de la teva pèrdua auditiva.

Els nostres centres de Barcelona i Mataró estan dotats d'unes modernes instal·lacions, on podem realitzar tot tipus de proves diagnòstiques, tant a adults com a nens i a persones amb mobilitat reduïda.

 
Centros auditivos modernos
 

El 2006 vam entrar a formar part de la xarxa de Centres Oficials Widex i recentment hem estat escollits per formar part dels centres Aural, els centres de distribució d'audiòfons Widex on seguim els protocols d'adaptació, seguiment i control que marca el fabricant per donar un servei òptim.

 
Audífonos widex
 

Com a tal, tots els nostres tècnics segueixen un exhaustiu programa de formació continuada en què Widex ens posa al dia de les últimes novetats en productes i en investigació audiològica.

En definitiva, trobaràs bones persones i grans professionals treballant en unes instal·lacions actuals i perfectament equipades, per cuidar la teva audició.

 

¡Demana una revisió gratuïta i vine a conèixer-nos !!

 

Líders en tecnologia

 

Widex és el fabricant d'audiòfons líder mundial en tecnologia. Això vol dir que Widex ha protagonitzat i segueix protagonitzant els salts tecnològics més importants en el món dels audiòfons.

 
 

Coneix-nos

To Top
Make an Appointment Furniture Store