WIDEX EVOKE™

– EL PRIMER AUDIÒFON DEL MÓN AMB MACHINE LEARNING

WIDEX EVOKE millora com més es fa servir.

WIDEX EVOKE inclou opcions interactives perquè, de forma intuïtiva, puguis triar com vols sentir a qualsevol lloc on estiguis. Podràs controlar el teu audiòfon molt fàcilment. I si no vols fer res? EVOKE s'ajusta automàticament al teu entorn i necessitats reals.

Widex Evoke

TU L’AJUDES A CONVERTIR-SE EN UN EXPERT

Cada vegada que interactues amb WIDEX EVOKE, ho millores. Imaginem que personalitzes la teva experiència d'escolta al teu restaurant preferit. En fer-ho, EVOKE aprendrà. Farem servir aquestes dades anònimes per continuar actualitzant la tecnologia SoundSense d'EVOKE, de manera que sigui més intel·ligent com més es fa servir. És a dir, l'EVOKE intel·ligent que adquireixes avui, demà encara serà més expert.
SEGUEIX EL RITME DE LA TEVA VIDA

EVOKE coneix la diferència entre la música pop i la clàssica. Sap que una reunió sona diferent de la festa. I va amb tu a tot arreu, definint el teu entorn i ajustant-s'hi. Com que els sons que t'envolten estan canviant contínuament, EVOKE reacciona de forma automàtica a l'entorn on et trobes, sense contratemps i en temps real.

Widex Evoke Diseño

 

 

 

 

FÀCIL D'USAR, INTUITIU, PERSONALITZAT

Vols un so encara més personalitzat? Digues a EVOKE™ com t'agrada sentir; només heu de triar entre les dues opcions de so que l'aplicació EVOKE™ us mostra. La funció SoundSense Learn et presenta dues opcions entre les quals escollir. Només has d'escoltar-les i seleccionar la que vulguis, totes les vegades que vulguis. Mai no havia estat tan fàcil millorar l'audició en situacions reals del dia a dia.

TU DECIDEIXES EL QUE VOLS SENTIR

En entorns sorollosos, necessites que l'audiòfon filtri i bloquegi tot el que et pugui impedir sentir la parla. Però en situacions silencioses també vols escoltar els petits detalls. EVOKE presenta un controlador integrat que determina el so òptim per a diferents entorns sonors. Perquè puguis submergir-te de ple a la vida real i no perdre't res.

Sin ruidos

POTSER FINS I TOT OBLIDES QUE ELS PORTES

Com que és intel·ligent, EVOKE™ recorda tots els canvis de volum que tu fas i els aplica a situacions semblants, fins i tot si et trobes en un entorn totalment nou. La tecnologia SoundSense Adapt integrada ho fa tan intel·ligent que fins i tot pots acabar oblidant que els portes posats.

Mejor sonido

Widex Evoke

To Top
Make an Appointment Furniture Store