AURAL WIDEX ALTA POTÈNCIA

ALTA POTÈNCIA PER A LA TEVA DIA A DIA

Widex Aural Super G6. Súper potent d'altes prestacions, recarregable i amb connectivitat
I això és exactament el que podeu esperar de ALTA POTÈNCIA G6

Widex Aural G6 Alta potencia

SUPER POTENT I RECARREGABLE


Audiòfon súper potent, recarregable i amb connectivitat, pensat per als usuaris amb pèrdues de severes a profundes. Es tracta d'Aural Super G6 que proporciona la millor qualitat de so i compta amb un disseny atractiu i elegant.
És un audiòfon adaptat a la vida moderna i amb altes prestacions per satisfer les necessitats de les persones més actives. Per això, també disposa de connectivitat directa i permet que l'usuari personalizi la seva audició a través d'una App.Autonomia per a 61 hores

Aural Super G6 es pot recarregar en tres hores i té una autonomia de fins a 61 hores i 57,5 ​​hores de streaming. A més, inclou un carregador amb funció d'assecatge i neteja.


Audífono Aural Widex G6
Audífono Aural Widex G6

UN PAS MÉS PER A LA VIDA MODERNA

Amb sensor de moviment A més, disposa d'un sistema de sensors de moviment que detecten quan l'usuari canvia d'ambient i de forma automàtica, s'adapta als nous entorns per facilitar sempre l'escolta del que realment importa a cada persona .
Això ho aconsegueix gràcies a la tecnologia HiRes Conformatic, que reconeix i s'adapta automàticament a 127 situacions de so diferents, cosa que garanteix que els usuaris obtinguin la millor experiència auditiva possible, sense haver d'ajustar manualment la seva configuració.

ESCOLTA EL QUE T'IMPORTA

Amb sensor de moviment A més, disposa d'un sistema de sensors de moviment que detecten quan l'usuari canvia d'ambient i de forma automàtica, s'adapta als nous entorns per facilitar sempre l'escolta del que realment importa a cada persona .
Això ho aconsegueix gràcies a la tecnologia HiRes Conformatic, que reconeix i s'adapta automàticament a 127 situacions de so diferents, cosa que garanteix que els usuaris obtinguin la millor experiència auditiva possible, sense haver d'ajustar manualment la configuració.

Reconeixement de la pròpia veu

Gràcies a Occlumatic, l'audiòfon reconeix el patró de veu específic de l'usuari i l'integra en el processament del senyal, cosa que permet percebre la seva pròpia veu de la manera més natural possible. Això implica que l'usuari es comuniqui millor i sigui més actiu socialment, cosa que repercuteix en la qualitat de vida.


Connectivitat directa

Compta amb connectivitat des de telèfons intel·ligents, de forma directa a dispositius iPhone gràcies al MFI, ia través de l'accessori Smart Mic per a dispositius Android. També rep transmissió directa dels senyals d'àudio de televisors o dispositius HiFi mitjançant l'accessori Smart Trasmitter.

Duradero

TOTS ELS MODELS

Todos los modelos G6

Alta potència

To Top
Make an Appointment Furniture Store