WIDEX MOMENT

WIDEX MOMENT™ - AQUEST SO HO CANVIA TOT

Fins i tot els millors audiòfons sempre havien sonat com un audiòfon. Fins ara.
Una persona que utilitza audiòfons per primera vegada sol descriure el so com a metàl·lic o artificial. Això passa quan el so processat a l'audiòfon arriba al timpà una fracció de segon més tard que el so natural que viatja directament a l'orella.
El revolucionari WIDEX MOMENT ™ canvia les regles del joc per oferir el so més pur i natural de la història.

Widex Moment

LA GENT ESTIMA EL SO

Estàs cansat de sentir parlar de “revolucions” a la indústria dels audiòfons amb què ningú pot sentir en realitat? Nosaltres sí que ho estem. És per això que ens hem assegurat que WIDEX MOMENT marqui una autèntica diferència en les experiències auditives dels usuaris a la vida real.

Els estudis mostren que una gran majoria d'usuaris, tant nous usuaris com usuaris habituals prefereixen el programa Widex PureSound™ de WIDEX MOMENT™ a diferents escenaris de so.

El revolucionari WIDEX MOMENT™ canvia les regles del joc per oferir el so més pur i natural de la història.
L'AUDÍFON RIC RECARREGABLE MÉS PETIT DEL MERCAT

El model mRIC és l'audiòfon RIC recarregable d'ion-liti més petit del mercat. Té la potència necessària per sentir a cada moment.

No necessita ni piles ni bateries, només un carregador petit i compacte fàcil de transportar.

Widex Moment Diseño
Duradero

DISSENYAT PER DURAR

Les àrees clau de WIDEX MOMENT, com la reixeta del micròfon i el bloc de circuit, s'han tractat amb un nanorevestiment avançat i resistent a l'aigua perquè l'audiòfon es corrompi menys i duri més.
WIDEX MOMENT ™ està disponible en tres models RIC i dos models intracanal. A més, compta amb connectivitat directa des de dispositius iOS i des dels ajuts auditius DEX de Widex. Preparat també per a Android.

TOTS ELS MODELS

Todos los modelos Widex Moment

Widex Moment

To Top
Make an Appointment Furniture Store